Joolz diving

Joolz diving
Diving in Thailand

lördag 22 januari 2011

The old biscuit mill market

Hej!
Idag är det lördag och vi har varit på lördags-marknaden vid "The old biscuit mill". Fantastisk marknad med massa mat, vintage kläder och möbler. De har även nya gejer från lokala förmågor. Man kan köpa handgjorda smycken, skor och kläder. Allt är så häftigt och unikt. Kul att shoppa där för du kommer garanterat vara ensam om dem i Sverige. Jag såg massor av fina gamla mjölkflaskor, muggar och tallrika....kunde inte handla dock....får inte plats i resväskan :-(

Idag skall vi chilla och ikväll blir det ev bio. Filmen "Spud" går just nu och den vill vi försöka se. Den handlar om ett gäng unga grabbar som går på internat. Ryan (min pojkvän) gick på internat från det att han var 7 år gammal så han kommer förmodligen att känna igen sig i mycket. Tydligen mycket "grabb-bus".

Imorgon skall vi träffa min svenska vän Hanna Wik som också kommer från Kungshamn. Vi skall käka lunch i Hout Bay på ett mysigt ställe som heter "Dunes". Efter det blir det St Yves i Camps Bay. Gold Fish skall spela där och I Love them!

Ha en underbar helg!
www.theoldbiscuitmill.co.za

Peace and puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar