Joolz diving

Joolz diving
Diving in Thailand

fredag 18 februari 2011

julialious back in town!

Cicci: Nu är vår älskade Julia hemma på fast mark ...

Idag har vi gjort vi gjort hemmagjord vin chaud o blivit lite på pickalurven, Ryan pluggar och Samuel har gaser :) Peter spolar hummer... Snart är det dags att dinera Mamma Annikas ärtsoppa som serveras med varm punch vilket mys, svensk husman när den är som bäst.
Julia och Samuel facerapar Peter medans han e i duschen.... Ryan svarar Fuck off på ett nonchalant sätt från nedervåningen, på vad? e frågan...

Magnus: nu blir jag av med min "blogginläggs-oskuld" så ha inte för höga förväntningar! det hade vart trevligt att bli av med min vanliga oskuld också. men det får bli nästa projekt! kanske ta två flugor i en smäll? ryan e ändå inte bra för dig! <3

Samuel: väldigt kul att ha julia och ryan hemma trots att julia har lite svårt med svenska... hon har tydligen varit hos tandläkaren och "städat" munnen samtidigt som hon tog bort "tandberg". ryan skall ändå ha lite bonuspoäng för att han efter över två år tillsammans med julia har lärt sig, tack för maten, hejdå samt "svenne-banan".... och nu helt plötsligt kom, jag vet inte!

Peter: ja vad säger man,huset fyllt av "ungdommar".en läser,en smådricker och rästen är allmänt trevliga!skall käka ärtsoppa ikväll.vi håller på att lära ryan svensk husmanskost.imorgon blir det något så tråkigt som hummer,vilket vi brukar äta till kvällsmat varje dag!!på söndag drar vi till med surströmming!som vi äter varje vecka...skall bli roligt att se när magnus förlorar sin oskuld!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar