Joolz diving

Joolz diving
Diving in Thailand

måndag 7 mars 2011

Florida, Florida och lite Florida







Måste bara berömma all go mat de faktiskt har här. Inte bara grisiga hamburgare med transfetter och skrumplever som efterrätt.

Sushin är underbar. Finns en kedja som heter Tokyio Sushi som är jätte smarrig. Vi var på crew dinner förra veckan och åt helt fantastisk sushi. Kommer ju såklart inte ihåg vad den hette men det kan ju bero på intaget av vin....

Igår var jag och Ryan och käkade middag på southport raw bar. Grymt bra ställe och prisvärt till tusen. Man förser sig själv med menyer och bord. Väldigt avslappnat och amerikanskt. Ostronen är super goa och billiga. Vi käkade kycklingklubber insmorda med allt som börjar på E och slutar på 1626357652. Svingott! Efter det tryckte vi i oss massa skaldjur och fisk. Man kan välja hur man vill ha det tillagat, grillat, kokt, friterat osv. Väl värt ett besök!

I lördags var vi ute och rastade oss lite. Hade riktigt kul. Hamnade på en bar som hade halvnakna tjejer på baren, som jag på riktigt inte kunde sluta stirra på. Jag var så sjukt avis...vilka rumpor. Ja, och efter ett par glas var jag ju såklart framme och kände :-)

1 kommentar: