Joolz diving

Joolz diving
Diving in Thailand

måndag 21 mars 2011

Waikiki






Har haft världens bästa söndag!!!!

Började dagen med att ha en mysig frulle och titta ut över St Maartens vackra hav. Efter det ringde vår kapten och frågade om vi ville käka lunch på Waikiki beach. Yes, sa vi och hyrde snabbt en bil här i hamnen. Drog sedan til Waikiki. Chillade i solstolar och drack smoothies och frukt cocktails. Hur gött som helst!
Sen var det lunch...som varade i 6 timmar. Vinflaskor stor som hus och mat till en hel armé...herregud så mätt jag var. Efter ungefär en timme eller två kom det en gäng dansare ut och började dansa för oss. De stod på borden där vi åt och drack. Häftigt! Efter ett tag brakade det lös och alla blev helgalna... Folk stod på borden och dansade...slet av sig kläderna och det var som om allt sa Pang Bom!!! Den lugna lunchen var som bortblåst och nu stod halvnakna tjejer på borden och visade tuttarna och dansade till härlig reggea. Shotsen kom som ett brev på posten och man fick snällt avböja och skylla på jobb imorgon. Vi plockar nämligen upp gäster idag så det går inte att vara trött. fast ni som känner mig vet att jag alltid har väldigt bra ursäkter när det gäller att tacka nej till Shots :-P

Iallafall så kom vi oss därifrån vid 6-7 på kvällen och då bar det av till Sunset bar. det är också ett måste. Där kan man se planen landa och ta en kall öl. Man får hålla sig i staketet när de landar och flyger iväg...annars blåser du bort.

Ja, det var alla tips för denna gång! Nu måste jag gå och servera middag!

Over and out

1 kommentar:

  1. Halloj Juliakaga :)
    Vi följer din blog och ser att du är precis där vi var på semester nu i jan- och feb. Vi var också i Miami, St.Maarten, Cuba och så vidare så det är extra roligt att följa dig där.
    Kan väl säga att du verkar ha det ganska gott :)
    Ha det toppen
    David och Annika på Bergabo Hotell i Rönnäng

    SvaraRadera