Joolz diving

Joolz diving
Diving in Thailand

fredag 15 april 2011

Sjukt bra ledig dag!





Dagen D har precis varit och våra kära gäster lämnade oss för två dagar sedan. Den lediga dagen började bra. Vi hade redan fått en shopping trip från våra gäster. Samma dag som de lämnade oss gav en kvinnlig gäst oss jätte fina armband också.

Hela besättningen satt och pustade ut när kaptenen kom ner med en bunt cash och slängde farm på bordet. Helt sjukt! Vi fick massa kläder, armband och dessutom en härlig bunt med cash. Kunde inte vara bättre!

Dagen efter gick vi till Serafinas i Marigot Bay. De har de bästa mandel croissanter man kan tänka sig....en stor Latte till det och du är redo att inta dagen! Serafinas ligger alldeles vid hamnen i Marigot Bay och de är mycket kända för sina croissanter.

Efter det åkte vi till Orient Bay. Bästa, bästa stranden!!! Waikiki är grymt om ni vill käka, chilla, ha lite håll-i-gång eller bara kolla på folk. Kontiki som ligger intill är ok men ät inte där. Maten är inte fräsch och solstolarna är mycket bättre på Waikiki.

Klockan fem var det dags att inbefinna sig på Sunset beach bar. Där ser man planen landa och take off precis över ditt huvud. Hur kul som helst! man tar en öl, springer till staketet när de stora planen drar iväg. Håller i sig för blotta livet och håller andan. Sjukt kul! Igår såg vi en kille som inte höll i sig så bra...han rullade över hela stranden och ner i havet. Ingen kom till skada dock. Jag hade sand över hela mig och såg ut som jag precis varit med om en tornado.

Vill ni shoppa här på St Maarten så är det klocker, juveler och elektronik ni skall satsa på. Allt är skattefritt här plus att man kan få ner priserna ordentligt. Jag köpte en Omega seamaster och fick ner den ca 3000 sek. Ryan köpte en jätte fin Nikon kamera och fick ner den ordentligt i pris också. Så satsa på sådant om det är något ni behöver.

Nu är det jobb hela helgen för på måndag klockan åtta så drar vi över till medelhavet. Skall bli spännande .....hoppas jag :-)

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar